De vereniging

Verenigingsleven

Als vereniging doen we meer dan alleen trainen en competitiewedstrijden spelen. Ook mensen die geen competitie willen/kunnen spelen zijn van harte welkom om gewoon een balletje te slaan, met of zonder training.

Elk jaar organiseren we ook een Clubkampioenschappen en een Kersttoernooi, waarbij alle leden uitgenodigd worden om het tegen elkaar op te nemen. Daarnaast hebben we een bar, waar gedurende de openingstijden ook gezellig een drankje en een hapje genuttigd kan worden. In deze bar worden verder ook andere activiteiten, zoals pubquiz kaartavonden etc,  georganiseerd om zodoende de leden nader tot elkaar te laten komen en  het verenigingsleven nog sterker te voelen. 

Trainingen

Vanaf het seizoen 2023-2024 zal Frank Assmann. De trainingen van zowel de jeugd alsook de senioren op zich nemen.
Frank is in het bezit van een Tafeltennistrainer 3 diploma en is hierdoor uiterst geschikt om trainingen te verzorgen die voor zowel jong als oud leuk en uitdagend zijn, zodat naar onze verwachting iedereen iets kan opsteken tijdens de trainingen maar vooral ook plezier kan beleven.

Competitie

Vanaf het allereerste begin in 1981, zijn we aangesloten bij de NTTB en doen we ook mee met verschillende teams mee aan de regionale competities die zij organiseren. We schrijven deze teams elk seizoen opnieuw in en op basis van eerdere resultaten worden de teams in het juiste niveau ingedeeld, zodat over het algemeen, leuke wedstrijden en gezellige avonden ontstaan.

De thuiswedstrijden van deze competitie worden normaal gesproken op vrijdagavond gespeeld.

Onze sponsoren

We danken onze sponsoren & vrienden voor hun jarenlange support.

Scroll naar boven