Sponsoren

Zonder onze sponsoren zouden wij niet kunnen bestaan!

Onze dank gaat dan ook uit naar iedereen die Tafeltennisvereniging “De Kruiskamp ’81” middels een vorm van sponsoring een goed hart toedragen. 

 

Sportieve hoogtepunten, scherpe trainingsavonden, bloedstollende wedstrijden en gezellige evenementen. Bij TTV “De Kruiskamp ’81” gebeurt het allemaal.

 

Om al deze activiteiten in stand te houden en uit te breiden, hebben wij sponsoren nodig.  

Door een bijdrage te leveren middels één van onze sponsorpaketten kunnen wij bijvoorbeeld investeren in een trainer. En zoals iedereen weet is dat essentieel …..

Er zijn diverse sponsormogelijkheden, waardoor er altijd wel iets het best bij jou aansluit.  

Bordreclame

Voor sponsors die ons financieel willen ondersteunen, bieden we een aantal mogelijkheden voor bordreclame. Voor alle bordreclame geldt een jaarlijkse bijdrage naast de eenmalige productiekosten.

………….. verzorgt de productie.

 

Het bord blijft jouw eigendom.

 

Alle reclameborden hebben een standaardformaat van 150 cm bij 50 cm. De productiekosten bedragen circa € 150. De jaarlijkse bijdrage bedraagt € 150 per jaar. Sluit je direct een contract voor drie jaar af, dan zijn de kosten slechts € 400.

Tevens wordt je bedrijf vermeld op de website.

Clubshirt  

Je kunt als sponsor ons financieel ondersteunen door middel van shirtreclame. 

 

De clubshirt sponsoring voor de voorkant of achterkant bedraagt

€ 150. De clubshirt sponsoring zijkant bedraagt € 100. 

Tevens wordt je bedrijf vermeld op de website.

Website 

Wij willen voor onze leden een zo optimale website houden, met goede content. Dit vraagt onderhoud en zoals alles in deze tijd brengt dit kosten met zich mee. 

 

Jij, als sponsor, kunt ons daarin ondersteunen, door een specifieke donatie voor een betaalde plugin, zoals event calendar, voor de website á € 100. 

Uiteraard krijgt je bedrijf een vermelding op de website. 

 

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor enkel een vermelding op de website van € 50. 

ALLE SPONSORMOGELIJKHEDEN OP EEN RIJ

Wil je sponsor worden of heb je meer informatie nodig mail dan naar:

sponsor@dekruiskamp.nl

Kort profiel van de vereniging

De vereniging telt …….. leden en we zijn actief met een ledenwervingscampagnes om dit aantal verder uit te bereiden.

Onze accommodatie Sportzaal Churchilllaan is van alle gemakken voorzien en heeft een capaciteit van 10 tafels op wedstrijdformaat. Vanuit onze gezellige kantine kunnen alle trainingen en wedstijden gevolgd worden. De speelzaal wordt zes dagen per week gebruikt door tafeltennis, korfbal, zaalvoetbal, judo en schoolsport. Ook verhuren wij onze kantine aan diverse andere verenigingen, stichtingen en voor speciale gelegenheden. De sporthal heeft voldoende ruimte om reclameborden op te hangen.

Onze teams spelen in de regionale competitie, waardoor er uit- en thuiswedstrijden in heel Noord-Brabant gespeeld worden.  Daarbij is het dragen van een clubshirt verplicht gesteld. Tevens wordt de vereniging tijdens een competitieseizoen met grote regelmaat onder de aandacht gebracht op de lokale facebookpagina’s.